cover

bel direct: 010 - 294 44 12

Schiphol Services

Onnodig lang zoeken naar een parkeerplaats of onverwacht oponthoud bij de grenspassage? U zou er zomaar uw vlucht door kunnen missen! Maritime Travel Service regelt graag diverse Schiphol Services zoals een Privium lidmaatschap, Schiphol Valet Parking en Schiphol Travel Taxi. Deze services zullen u tijdens het reizen veel tijd besparen.

Privium

De irisscan grenspassage is het voornaamste product van het Privium lidmaatschap. Wanneer u zich heeft aangemeld voor deze service en er een scan van uw ogen is gemaakt, hoeft u voortaan niet meer in de rij te staan. U houdt simpelweg uw oog voor de irisscan en kunt meteen doorlopen. Het basisabonnement van het Privium lidmaatschap omvat enkel de irisscan grenspassage.

Er is ook een Privium Plus abonnement dat vele andere voordelen biedt zoals:
• Gereserveerde Privium parkeergelegenheid op Schiphol
• Toegang tot de Privium Club Lounge
• Korting op Schiphol Valet Parking
• Business class check-in bij geselecteerde luchtvaartmaatschappijen

U bent verplicht voor deze dienst te reserveren. Dit doet Maritime Travel Service graag voor u.

Schiphol Valet Parking

Snel en veilig parkeren doet u met Schiphol Valet Parking. U heeft exclusief toegang tot de gereserveerde parkeerplaatsen direct voor de vertrekhal. U laat uw sleutels achter bij de balie en alle zorg voor uw auto wordt uit handen genomen. Bij aankomst haalt u uw sleutels op en staat de auto weer voor de deur. Gewassen en gepoetst, indien u dit wenst. 

Wat kost Schiphol Valet Parking? 
Dag 1 t/m 3 € 42,50 per dag 
4 dagen en verder € 30,00 per dag

Schiphol Travel Taxi

Schiphol Travel Taxi is de landelijke taxiservice voor iedereen die van en naar de luchthaven reist. Schiphol Travel Taxi vervoert u op comfortabele wijze 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit heel Nederland naar de luchthaven van uw keuze. 

Maritime Travel Service kan Schiphol Travel Taxi tot 24 uur voor vertrek gegarandeerd reserveren. Het luchthavenvervoer hanteert een vast tarief, dat afhankelijk is van de vorm van dienstverlening, het aantal personen, de hoeveelheid bagage, het vertrekadres en de gewenste luchthaven.