cover

bel direct: 010 - 294 44 12

MTS Marine & Offshore

Tarieven

Scheepvaart- en offshore bemanning is een aparte doelgroep binnen de luchtvaart. Om deze dynamische markt goed te bedienen, maakt Maritime Travel Service gebruik van ‘zeelieden- en offshore tarieven’. Deze doorgaans lagere tarieven worden gekenmerkt door flexibele voorwaarden en een grote bagagevrijdom. Maritime Travel Service behoort tot een selecte groep reisagenten die toestemming heeft om deze tarieven te hanteren.

Boot in Rotterdam


Service

Snelheid en een praktische aanpak zijn onmisbaar in onze branche. De medewerkers van Maritime Travel Service begrijpen dat een snelle terugkoppeling noodzakelijk is en dat de verbindingen voordelig, maar haalbaar moeten zijn. Dankzij jarenlange ervaring garandeert Maritime Travel Service u de beste, snelste en meest voordelige mogelijkheden waar u bovendien geen uren op hoeft te wachten. Uiteraard zijn de MTS Business Travel Services ook beschikbaar voor Marine & Offshore klanten.

Strategische wereldwijde partners

Via ons internationale netwerk, ITP werkt Maritime Travel Service nauw samen met diverse gespecialiseerde partners. In het ITP Fare System staan de gezamenlijke zeelieden- en offshore tarieven vermeld en kunnen beschikbaarheid en tarieven real-time worden bekeken en direct worden gereserveerd.

24-uursservice

Scheepvaart gaat 24 uur per dag door en dus is er behoefte aan leveranciers die altijd bereikbaar zijn. Maritime Travel Service beschikt over een 24 uursservice die niet wordt uitbesteed aan een buitenlands callcenter. Buiten de reguliere kantoortijden is er altijd een medewerker aanwezig die u en uw bedrijf goed kent en aan een half woord genoeg heeft. Geen lange wachttijden en onbegrip, maar de service die u van Maritime Travel Service gewend bent: 24 uur per dag.