cover

bel direct: 010 - 294 44 12

Vliegtickets

De kernactiviteit van Maritime Travel Service is het reserveren van vliegtickets. Ons team is bedreven in alle ‘smart ticketing’ technieken, zoals het combineren van diverse bestemmingen en het samenvoegen van verschillende reizen, wat maximale besparingen oplevert.
Waar mogelijk biedt Maritime Travel Service u ook vluchten aan met low-cost vliegtuigmaatschappijen als Easyjet, Ryanair en Transavia, zodat u een keuze kunt maken uit een compleet aanbod. Bij Maritime Travel Service kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van het online reserveringssysteem MTS Xpress waar u een compleet aanbod krijgt te zien en direct tegen gereduceerde tarieven kunt reserveren.


Maritime Travel Service werkt met een centraal reserveringssysteem (CRS) genaamd Amadeus. Dit is het meest geavanceerde systeem binnen de luchtvaartindustrie dat tevens wordt gebruikt door een groeiend aantal luchtvaartmaatschappijen als KLM–Air France, Lufthansa en British Airways. Dankzij dit systeem bent u verzekerd van de meest optimale beschikbaarheid van vliegtuigstoelen. En omdat Maritime Travel Service niet is aangesloten bij een inkooporganisatie met een voorkeur voor bepaalde luchtvaartmaatschappijen, kunt u altijd vertrouwen op onafhankelijk advies. De wens van de klant staat immers centraal bij Maritime Travel. Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor een gratis vluchtofferte of een vrijblijvend vergelijkingstraject.