cover

bel direct: 010 - 294 44 12

Keuze uit boekingsconcepten

Bij Maritime Travel Service kunt u op diverse manieren uw reizen boeken. Zo kunt u het team van Maritime Travel Service uw boeking laten verzorgen of u kiest er voor om zelf online te reserveren via MTSXpress.

MTS Full Service

Het travel team van Maritime Travel Service staat voor u klaar om uw reisaanvragen in behandeling te nemen. U kunt contact met het team opnemen via telefoonnummer 010-2944412 of door een email te sturen naar: info@maritimetravel.nl. Het Maritime Travel Service Team is bedreven in alle ‘smart ticketing’ technieken, zoals het combineren van diverse bestemmingen en het samenvoegen van verschillende reizen, wat maximale besparingen oplevert. Waar mogelijk biedt Maritime Travel Service u ook vluchten aan met low-cost vliegtuigmaatschappijen als Easyjet, Ryanair en Transavia, zodat u een keuze kunt maken uit een compleet aanbod.

Online reserveren via MTSXpress

Via MTSXpress heeft u de mogelijkheid om online tegen gereduceerde tarieven uw reis te boeken. Uiteraard blijft het eveneens mogelijk om reizen aan te vragen via het travel team van Maritime Travel Service. U kunt MTSXpress en MTS Full Service in combinatie of los van elkaar gebruiken, zodat u de service kiest waar u op dat moment behoefte aan heeft.

MTS Mobile

Binnenkort is het mogelijk om via onze MTS Mobile App vluchten te reserveren en een overzicht van uw reizen in te zien.