cover

bel direct: 010 - 294 44 12

Samen voor een betere wereld!

MTS heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, het is geen geheim dat reizen een grote impact heeft op het klimaat, maar we kunnen deze impact wel verkleinen. Zo proberen wij als onderneming de negatieve gevolgen voor mens en milieu zo veel mogelijk te beperken. Wij investeren de laatste jaren veel tijd en energie in groen ondernemen en het creëren van bewustwording bij onze klanten.

Het ultieme streven is op termijn volledig klimaat neutraal te opereren. Vanzelfsprekend is het niet haalbaar om de volledige bedrijfsvoering en dienstverlening onmiddellijk om te turnen in een volledig groen proces. We doorlopen dit stap voor stap, maar elke stap die we hierin zetten is er één in de goede richting!

Ook onze medewerkers zijn hier van bewust. Zo reduceren wij zo veel mogelijk ons papiergebruik, printen wij uitsluitend op EU Ecolabel papier, recyclen wij ons afval en beperken onze uitstoot, denk hierbij aan groene energie en waterbesparing.
Daarnaast attenderen wij onze klanten op duurzame alternatieven, door bijvoorbeeld vliegen te beperken door per trein te reizen waar mogelijk en/of de CO2 uitstoot te compenseren.

MTS is partner van Travelife, een gespecialiseerd certificeringsprogramma op gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen voor de reisbranche.

Bij veel bedrijven leeft het beeld dat aan het compenseren van CO2 uitstoot een flink prijskaartje hangt. Daarentegen is de investering ten opzichte van het positieve effect van compensatie goed te verantwoorden.

Wist u dat CO2-compensatie van een retourtje Amsterdam - London minder kost dan een kop koffie?

MTS werkt samen met GreenSeat, onderdeel van de Climate Neutral Group

U kunt uw CO2 uitstoot automatisch door MTS laten compenseren zodat het u geen tijd of energie kost. Naast de compensatie van CO2 uitstoot draagt u o.a. bij aan toegang tot duurzame energie in ontwikkelingslanden. Dit zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families.

Naast compensatie kunnen wij rapporteren op CO2 uitstoot van internationale zakenreizen. Deze gegevens worden, samen met compensatiemogelijkheden en groene reisalternatieven, periodiek met de klant besproken.

Door onze mening en visie op duurzaamheid te delen geloven wij dat we begrip en bewustwording creëren. Een goed begin!
Graag gaan we met u in gesprek om samen te inventariseren of we uw organisatie op het gebied van zakenreizen duurzamer kunnen maken.