cover3

bel direct: 010 - 294 44 12

Ons bedrijf

Maritime Travel Service is in 2002 opgericht door Tessa van Willigen. Nadat zij in Sydney haar Travel Diploma had behaald, is Tessa altijd werkzaam geweest in de reiswereld en heeft zij sinds haar achttiende nooit iets anders gewild: “De dynamiek en diversiteit van deze branche in combinatie met een natuurlijke wens om cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakte voor mij de keuze voor de zakenreisbranche als vanzelfsprekend.”
Het uitgangspunt van Maritime Travel Service is om onze cliënten optimaal te adviseren.

Of u nu eenvoudig online een vliegticket boekt of ons serviceteam een ingewikkelde aanvraag voorlegt; wij bieden een passende oplossing voor iedere klant. Dankzij onze jarenlange ervaring en de mogelijkheden die wij bieden om op uw reisbudget te besparen, hoeft het gebruik van onze diensten u weinig tot niets te kosten.

Naast onze goede service en besparingen, vormen ook management rapportages een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Maritime Travel Service. Het is immers belangrijk dat u helder zicht heeft op al uw reisuitgaven. Maar ook op het gebied van zorg voor uw medewerkers en voor het milieu, kan Maritime Travel Service u adviseren en de juiste oplossingen aanreiken.

Maritime Travel Service: wij zijn er voor u!