cover3

bel direct: 010 - 294 44 12

MTS testimonials

"Enkele medewerksters/staff van Maritime Travel ken ik al langer dan 20 jaar.
Ik heb daardoor een stevige vertrouwensband opgebouwd. Maritime Travel denkt met mij mee en bij complexe trajecten vinden zij altijd een bevredigende, snelle en voordelige oplossing.
Maritime Travel staat 24 uur per dag voor mij klaar en ik kan gerust stellen dat zij op het gebied van reizen, boekingen en alle daarmee samenhangende werkzaamheden functioneert als mijn Personal Assistant."

Ciska Kamta
NILEDUTCH

******************************************

"This year, we established partnership with Maritime Travel Services and now we are looking forward to extending our cooperation further.  Their ability to anticipate, strict compliance with deadlines as well as their willingness to help us when requested to do have made Maritime Travel Services a reliable and  trustworthy partner."

ZPMC - RED BOX ENERGY SERVICES

Rebecca Neto
Office Manager

******************************************

“Agenda’s veranderen continu, soms worden afspraken verplaats of lopen uit waardoor je ergens langer moet blijven, soms lopen de dingen vlotter dan verwacht en kun je hierdoor eerder terug richting huis. Sinds Bayards alle boekingen laat lopen via Maritime Travel Service hoeft ons team zich geen zorgen meer te maken over de reis zelf, wat maakt dat we telkens met een erg ontspannen gevoel in het vliegtuig stappen. Hoe groot of complex de reis ook is, hoe vaak we ook veranderen en ook zeker, hoe laat we de wijzigingen ook doorgeven, MTS staat altijd voor ons klaar. Daarbij denkt het MTS team actief met ons mee waardoor we vaak veel tijd en kosten besparen. De service is vriendelijk, snel en voldoet altijd aan onze wensen, en dat is precies wat een dynamisch en reislustig bedrijf nodig heeft!”
 
Team Bayards Aluminium Constructies

******************************************

"Kiremko B.V. boekt sinds vele jaren tot grote tevredenheid alle reizen bij Maritime Travel Service. Belangrijk voor onze keus is de geleverde service: snelheid, 24-uurs service, betrouwbaarheid en de besparingen op kosten. We hebben een goed contact met medewerkers van MTS en ook belangrijk ze denken goed mee met onze wensen. Ook dat vinden wij heel belangrijk!"

Karen Cok
Office Manager
Kiremko – Food Processing Equipment

******************************************

"In shipping it’s all about 24hrs availability and flexibility. 

For our pilots Maritime Travel Service provides just that level of service on which we can rely.
Tailor made solutions and arrangements is something Martime Travel Service excels in."
 
Martijn van der Vliet

Manager operations Offshore & Pilotage ServicesRoyal Dirkzwager


******************************************

"De vraag is niet óf je voor MTS kiest, maar waarom je dat niet zou doen. Een bureau met professionele medewerkers die je 24/7 kunt bereiken en je echt werk uit handen nemen. Met het uiteindelijke resultaat dat je voordeliger uit bent dan zelf boeken, en je  je eigen medewerkers effectiever kunt inzetten. Daar kiezen wij bij EMO voor en daarom doen wij al vele jaren hele prettige zaken(reizen) met MTS."

Esther Erkelens - Office- en Communicatie Manager
Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) B.V.

******************************************

 “MTS is een waardevolle partner voor Redwise.
MTS is, als geen ander in staat om aan onze wensen te voldoen en ons werk uit handen te nemen op een professionele manier. De dynamische wereld van Ship delivery vraagt om een flexibele samenwerking en een snelle adequate (administratieve) afhandeling. Middels persoonlijke benadering en snelle service, is er een heel goede samenwerking ontstaan.” 

Jessica Meijntjes, HR/Crewing Manager Redwise Maritime Services

******************************************

“Voor Zeilschip Eendracht is de samenwerking met MTS heel waardevol, een telefoontje is genoeg om er achter te komen hoe wij het beste ons vaarschema aan kunnen laten sluiten bij de vluchten.
Met het grootste vertrouwen dragen wij iedere klant en vrijwilliger over aan MTS voor het organiseren van de transfers van en naar de Eendracht.
MTS neemt ons niet alleen veel werk uit handen, maar zorgt ervoor dat onze klanten en vrijwilligers weer veilig thuiskomen en terugkomen aan boord.”

Nanda Overdevest, Directeur
Stichting Zeilschip Eendracht

******************************************

“In eerste instantie stond ik sceptisch tegenover het gebruik van een zakelijk reisagent. Mindere ervaringen in het verleden hadden er inmiddels toe geleid dat ik zelf gewend was om mijn vluchten en hotels te boeken via internet.

Nadat onze samenwerking met Maritime Travel Service begon merkte ik al snel dat er wel degelijk toegevoegde waarde kan worden toegekend aan een kundige reisagent. Mijn aanvragen worden snel verwerkt terwijl ik bezig kan zijn met mijn klanten. Er wordt met mij meegedacht en ik ben inmiddels overtuigd dat MTS betere oplossingen aan reikt en aan alle details denkt. De reiservaring van de medewerkers draagt hieraan bij.
Eenmaal op reis zijn ze altijd bereikbaar en die wetenschap geeft mij de rust die ik nodig heb om me op mijn kern activiteiten te richten.”
 
 
Arjan van den Brink
Senior Account manager
PK OEM Parts B.V.