cover

bel direct: 010 - 294 44 12

Banners

Reserveren van vliegtickets

Het reserveren van vliegtickets is onze kernactiviteit. Het Maritime Travel Service Team is bedreven in alle “smart ticketing” technieken, o.a. het combineren van bestemmingen en het samenvoegen van verschillende reizen om maximale besparingen te realiseren. Waar mogelijk bieden wij u ook vluchten met low cost airlines, zoals Easyjet en Transavia, zodat u een keuze kunt maken uit een compleet aanbod van vluchten.

Gereduceerde tarieven

Uiteraard kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van ons online reserveringsysteem, MTS Xpress, exclusief toegankelijk voor MTS klanten. Hierin worden ook low cost maatschappijen aangeboden zodat u online een compleet aanbod ziet en direct kunt reserveren tegen gereduceerde tarieven.

Centraal reserveringssysteem

Ons CRS (centraal reservering systeem) is het meest geavanceerde systeem binnen de luchtvaartindustrie en wordt tevens gebruikt door een groeiend aantal luchtvaartmaatschappijen waaronder o.a. KLM – Air France, Lufthansa en British Airways. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale beschikbaarheid van vliegtuigstoelen.

Reserveren van vliegtickets

Het reserveren van vliegtickets is onze kernactiviteit. Het Maritime Travel Service Team is bedreven in alle “smart ticketing” technieken, o.a. het combineren van bestemmingen en het samenvoegen van verschillende reizen om maximale besparingen te realiseren.